Nieuwe cadeaus voor inwoners bij speciale gelegenheden

Op 25 maart 2020

De attenties die onze inwoners krijgen bij bijvoorbeeld een huwelijk of jubileum waren dringend aan een frisse invulling toe. Onze schepen Tinne Wouters zorgde daarvoor.

Tot nu toe schonk de gemeente bij een speciale gelegenheid een mand met daarin chocoladen vosjes, een fles Pausbier en een fluohesje. Maar veel inwoners hebben al een fluohesje en de lekkernijen waren bovendien gebonden aan een houdbaarheidsdatum. Tijd dus voor een beter alternatief.


Een creatief cadeau dankzij  De Berken


Toen het gemeentebestuur een bezoek bracht aan vzw De Berken in Vosselaar, kwam De Pluk ter sprake. Dat is een atelier waarin de gasten van het dagcentrum zich creatief kunnen uitleven. Ongelooflijk welke mooie dingen ze er maken. Het voltallige schepencollege vond het dan ook een prima idee om voortaan daar een attentie te laten maken.

De keuze viel op een houten huisje met daarop de spreuk ‘liefde maakt van een huis een thuis’. Naast het huisje krijgen inwoners bij een huwelijk of een jubileum ook Vosselaarse kadobonnen ter waarde van 40 euro. Die kunnen ze bij onze Vosselaarse handelaars uitgeven.


Steun voor onze handelaars


Als schepen van onder meer Jonge Gezinnen kon Tinne  natuurlijk ook de allerkleinsten niet vergeten. Zij krijgen bij de geboorte een slabje met vosjesmotief. En de kersverse ouders kunnen eveneens rekenen op Vosselaarse kadobonnen ter waarde van 40 euro. Met de nieuwe attenties slaat de gemeente maar liefst drie vliegen in één klap. Inwoners krijgen een eigentijds en nuttig geschenk en tegelijk steunen we vzw De Berken én onze lokale economie.
 

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is