Beste wensen voor 2021

Op 22 december 2020

Beste inwoner,
Zoals ieder jaar wil ik al onze inwoners een zalige kerst en een gelukkig nieuwjaar toewensen. De feestdagen zijn traditioneel een periode om samen te komen met familie en vrienden, te knuffelen, te tafelen,…
Waar we bubbels vroeger associeerden met feestvieren, heeft het woord dit jaar een heel andere bijklank en betekenis gekregen. Het coronavirus zorgt ervoor dat we de kerstperiode waarschijnlijk heel anders zullen beleven dan dat we dat gewend zijn. 2020 was niet het beste jaar.
Ik hoop dat ik, samen met jullie, de toekomst rooskleuriger kan inzien. Een goede gezondheid is dan ook mijn voornaamste wens voor iedereen. Hopelijk kunnen we 2021 later herinneren als het jaar waarin we erin slaagden om de coronapandemie te verslaan. Niemand vindt het leuk om in zijn of haar ‘kot’ te blijven, vrienden en familie niet te zien of grootouders en kleinkinderen te moeten missen. Maar we hebben geen andere keuze dan nog even op onze tanden te bijten. Ik ben ervan overtuigd dat we geleidelijk aan de draad van ons oude leven weer kunnen oppikken als we de opgelegde maatregelen strikt blijven opvolgen.
Laten we, virtueel weliswaar, klinken op een nieuw begin. Een nieuwe start waarin we opnieuw dicht bij elkaar mogen komen, elkaars warmte mogen voelen en elkaar diep in de ogen kunnen kijken en zeggen: ‘gezondheid’!

Lou Smulders
Voorzitter N-VA Vosselaar

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is